Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος , υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο για την διεξαγωγή των εκλογών στην Δωδεκάνησο ενημερώνει ότι η εκλογική διαδικασία του δημοψηφίσματος βρίσκεται στον κυριολεξία στον αέρα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣΠαρά την έγκαιρη αποστολή εγγράφων (29/6/2015) προς το Υπουργείο Εσωτερικών που αναφέρει ότι για λόγους νησιωτικότητας το εκλογικό υλικό (φάκελοι, ψηφοδέλτια, βιβλία εκλογικών διαδικασιών, εκλογικοί κατάλογοι) έπρεπε να είχε φτάσει το αργότερο μέχρι σήμερα -Τετάρτη 1/7/2015- στη Ρόδο (στα γραφεία της ΠΝΑ) ώστε να γίνει η ομαλή διανομή του στα νησιά.  Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σαντορινιό και κ. Γάκη και τον βουλευτή της ΝΔ κ. Κόνσολα που επικοινώνησαν μαζί του και ζήτησε την συμπαράστασή τους. Ο ίδιος μετά την αυριανή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στα γραφεία της ΠΝΑ στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΣ. ζητώντας επίσπευση των διαδικασιών και να γίνουν αντιληπτές οι ειδικές συνθήκες της περιοχής μας λόγω νησιωτικότητας.

Σήμερα το μεσημέρι 1/7/2015 ο κ. Κόκκινος παραβρέθηκε στην συνάντηση των παραγωγικών και αυτοδιοικητικών φορέων της Ρόδου που διοργάνωσε η ΠΝΑ στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου καταγράφηκε η αγωνία των πολιτών ενόψει του Δημοψηφίσματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.