ΠΕΥΚΟΥΣΌπως κάθε χρόνο η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos, διοργανώνει το καθιερωμένο πλέον πάρτι της στην κεντρική παραλία στους Πεύκους την Παρασκευή στις 31 Ιουλίου από τις 11:00 το βράδυ.

Φέτος, για πρώτη φορά, 5 από τους κορυφαίους djs της Ελληνικής dance σκηνής, ParaM, Antren, DiCapue, Θωμάς Κασιώτης και Μάικ Τσάλας, φιλοξενούνται στα decks με σκοπό να ξεσηκώσουν με τη μουσική τους όσους παρευρεθούν στο μαγαλύτερο beach party του MyPefkos για το καλοκαίρι 2015.

Σκοπός της βραδιάς, όπως κάθε χρόνο άλλωστε από την ίδρυση του MyPefkos, τα έσοδα να διατεθούν για έργα υποδομής της περιοχής, αλλά και για την προώθηση του προορισμού μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΥΚΟΥΣ

Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos και χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία των επιχειρηματιών, έχουν δαπανηθεί πάνω από 130.000 ευρώ σε προωθητικές ενέργειες, έργα υποδομών και ανάπλασης του οικισμού.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τους Πεύκους ελκυστικό προορισμό για τους τουρίστες μας, καθαρό και οργανωμένο, φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και ελκυστικό σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.