Νεανικό κοινό στην ομιλία του στην Κοζάνη – Έστειλε «μήνυμα ενάντια στην υπερφορολόγηση των πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και των πολιτικών του εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας από την Καστορία όπου βρέθηκε για περιοδεία.

«Το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει τις οικογένειες και τις ελληνικές επιχειρήσεις. Με τη φοροεπιδρομή και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Η ανάπτυξη μένει πίσω. Και βέβαια με όλη αυτή την υπερβολική φορολογία δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να στηριχθούν οι αδύναμοι συμπολίτες μας» επεσήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας έστειλε «μήνυμα ενάντια στην υπερφορολόγηση των πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Στο Νεστόριο, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε το δημαρχείο και συναντήθηκε με το δήμαρχο Πασχάλη Γκέτσιο και τη δημοτική του ομάδα και αργότερα με πολίτες και καταστηματάρχες, που του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε στη συνέχεια την Καστοριά και συναντήθηκε με το δήμαρχο Ανέστη Αγγελή και μέλη της δημοτικής ομάδας, καθώς και με τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς και ολοκλήρωσε την επίσκεψη του με βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες και με συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Νωρίτερα το απόγευμα, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε και το Άργος Ορεστικό, όπου είχε επαφές με πολίτες, περιόδευσε στα καταστήματα και το κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Από τις εικόνες που δεν πέρασαν απαρατήρητες στο Κοβεντάρειο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Απόστολου Τζιτζικώστα, φυσικά ήταν οι γυναίκες της ΟΝNΕΔ.

Στην πρώτη σειρά καθόταν, όμορφες κοπέλες που ανήκουν στην ΟΝΝΕΔ Κοζάνης. Εκεί κάθισε και η εντυπωσιακή σύζυγος του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.