Στις 26 Ιανουαρίου 2016 ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Στέργος Παρδαλός, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μιλτιάδη Παγκά και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κυπριώτη Δημήτρη, επισκέφθηκε το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ρόδου.

Ακολούθησε άτυπη σύσκεψη μεταξύ του Διευθυντή του σχολείου κ. Βασίλειου Χριστινάκη και των στελεχών του Δήμου, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την επικείμενη μεταφορά του ειδικού σχολείου στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ Αγ. Αποστόλων, τις συντηρήσεις που απαιτούνται στο νεοκλασικό κτήριο που στεγάζει σήμερα τις δραστηριότητες του ειδικού σχολείου, αλλά και την ανάγκη ίδρυσης ειδικού Λυκείου στο νησί, προκειμένου όσα παιδιά αποφοιτούν από το Γυμνάσιο να έχουν τη δυνατότητα συνέχισης και ολοκλήρωσης των δευτεροβάθμιων σπουδών τους.

Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα να αξιοποιηθεί το έμψυχο δυναμικό του σχολείου σε δράσεις που προγραμματίζει να υλοποιήσει η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.