Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στο 18ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 13 – 15/5/16.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για τη διαρκή συνεργασία, αναφέρθηκε στην αυταπάρνησή τους στην αντιμετώπιση του προσφυγικού και στη διάσωση πολλών ανθρώπων και επισήμανε την προσφορά τους στην πατρίδα και στο κοινωνικό σύνολο εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευχή η Πολιτεία να αναγνωρίσει έμπρακτα την προσφορά τους.

Συμμετείχε στις βραβεύσεις πληρωμάτων και εκπροσώπων των λιμεναρχείων αποδίδοντας τιμητική πλακέτα στα στελέχη του Λιμεναρχείου της Λέρου για την προσφορά τους στην περιοχή μας.

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου ζήτησε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Δρίτσα (που κατέφθασε στη Ρόδο συνοδευόμενος από κλιμάκιο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου του), την καλύτερη στελέχωση των λιμενικών υπηρεσιών στα νησιά μας. Επίσης πρότεινε την αναβάθμιση -για εθνικούς και λειτουργικούς λόγους- του Λιμενικού Σταθμού του Καστελλορίζου σε Λιμεναρχείο (αίτημα – πρόταση που είχε καταθέσει εγγράφως προ ημερών στον κ. υπουργό).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.