Ολοκληρώνεται σήμερα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου «Semiramis» ο δειγματισμός των προϊόντων των Κρητικών συμφερόντων εταιριών Pure & White – Μανιαδή Μάγια και ARIA-MANIADIS BAGS & HAT Μανιαδής Ευάγγελος, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εισαγωγής και χονδρικής πώλησης τουριστικών ειδών και αξεσουάρ μόδας από το 1966. Τα είδη των δύο εταιριών, σχεδιάζονται στην Ελλάδα και παράγονται σε χώρες του εξωτερικού.

Οι εταιρίες ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, συνεργάζονται με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και με χώρες όπως η Κύπρος, η Γερμανία και η Ιταλία, στις οποίες εξάγουν τα προϊόντα τους. Κάθε χρόνο, οι δειγματισμοί τους, ξεκινούν από την Αθήνα (στο metropolitan expo-έκθεση παρουσίες), ακολουθεί η Κρήτη στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Γουβών, και μετά η Ρόδος στο ξενοδοχείο Semiramis. Στα πλαίσια του δειγματισμού, ενημερώνουν τους πελάτες (καταστήματα – επιχειρήσεις), για τις νέες τάσεις τις μόδας και τις νέες συλλογές σε ρούχα (καφτάνια, τοπ, φορέματα, πόντζο), καπέλα (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) και τσάντες (θαλάσσης, καμβά, πλεκτές, σακίδια κτλ).

«Προσπαθώντας να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις και την ποικιλότητα αγοραστικού κοινού, έχουμε δημιουργήσει διάφορες συλλογές, ξεκινώντας από οικονομικές και καταλήγοντας σε πιο ιδιαίτερα κομμάτια, χειροποίητα«, αναφέρει η κ. Ελένη Μανιαδή, μιλώντας από τη Ρόδο στην Black Monday.gr, και εξηγώντας πως απευθύνονται στα καταστήματα της Ρόδου, ασχολούμενοι ουσιαστικά με χονδρική πώληση. Η ίδια προσέθεσε ότι ήδη συνεργάζονται με αρκετά τουριστικά και accessories καταστήματα στο νησί. 

Δείτε, διαβάστε και επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες

εδώ και εδώ

ΚΑΠΕΛΑ

ΠΑΣΜΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΦΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΤΕΣ 1 ΚΑΠΕΛΑ 1 ΤΣΑΝΤΕΣ IMG_3527 ΦΟΥΛΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΣΑΝΤΕΣ 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.