Δείτε το νέο τρέιλερ για την εκδήλωση, πατώντας το εικονίδιο του play

Παραδοσιακές φορεσιές, εικόνες που μυρίζουν θάλασσα, ξενιτιά, παράδοση. Όλα περιγράφονται στο τρίλεπτο τρέιλερ που δημιουργήθηκε από τον κ. Αλέξανδρο Λουϊζίδη, για τον Παγκαρπαθιακό Σύλλογο Ρόδου, για τη δική μας Κάρπαθο, της παράδοσης και της πίστης.

ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ 1Ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου και η Πρόεδρος αυτού Αγγελική Λάμπρου Μηναϊδη, αποφάσισαν να μας ταξιδέψει στην ιστορία της Καρπάθου και ειδικότερα στην ιστορία των … Υψηλών Μαντινάδων. Μία εκδήλωση – αφιέρωμα στον Μιχάλη Αναγνωστόπουλο τον «Υψηλό», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στις 19.00, στο ξενοδοχείο Apollon Blue Palace στο Φαληράκι της Ρόδου.

«Υψηλές Μαντινάδες» και το τρέιλερ – κάλεσμα, για την υπέροχη αυτή βραδιά, η οποία θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακό γλέντι, κρασί και μεζέδες, προκαλεί συγκίνηση από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Το λιμάνι της Καρπάθου και ένα πλοίο που λύνει ή δένει κάβους, είναι αρκετά για να ανατριχιάσεις, να σου ξυπνήσουν μνήμες και ιστορίες της ζωής σου να γίνουν εικόνες ανεξίτηλες.

Η Κάρπαθος, οι παραδοσιακές κατοικίες, οι φορεσιές, η αγροτική ζωή, η εκκλησία, η πίστη και μία επιγραφή με τη φράση «Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο«. Το πλοίο, η θάλασσα, η μαντήλα, η μουσάντρα, όλα σε μία εικόνα για την ακριτική Κάρπαθο. Όλα, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στην εκδήλωση του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, για τον «Υψηλό».

ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.