Συγκίνηση και επιτυχία στην πίτα του πρωταθλητή Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό και ευτυχές περιβάλλον ο Γυμναστικός Σύλλογος Δωδεκανήσου Μπάσκετ με καρότσι, έκοψε τη βασιλόπιτά του τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016, σε αίθουσα του Καζίνο Ρόδου. Η υπέροχη βραδιά, που συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική, ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστου Διακογεωργίου, ο οποίος με ιδιαίτερη συγκίνηση καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους στην πανηγυρική εορτή της ομάδας.

«Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, είναι μία ομάδα που έγινε ιδέα, αποτέλεσε μία παρέα και σήμερα την κάναμε οικογένεια», ανέφερε ο πρόεδρος Κάλλιστος Διακογεωργίου, προσθέτοντας ότι, επί τρία χρόνια ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος αναδεικνύεται πρωταθλητής Ελλάδας και κυπελλούχος Ελλάδας. Ο ίδιος, ευχαρίστησε τους αθλητές και όλους όσοι συνδράμουν το έργο τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως, με βοήθεια και στήριξη προχωράμε, για να φτιάξουμε μία ομάδα για την οποία θα μιλάει όλη η Ελλάδα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως από το Διδυμότειχο υπήρξε τηλεφώνημα για εγγραφή μέλους στο Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

«Η ζωή προχωράει», με αυτό το σύνθημα, η ομάδα της Δωδεκανήσου συνεχίζει με επιτυχίες, υπερηφάνεια και συγκινήσεις. «Στόχος μας είναι η πρωτιά», είπε, «Είμαστε πρωταθλητές και θα παραμείνουμε», απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους Ροδίτες και τους Δωδεκανήσιους, να κατακλύσουν το γήπεδο!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, ότι, αεροπορική εταιρία δεν επέτρεψε σε αθλητή και συγκεκριμένα στον Μανόλη Στυλιανάκη από την Κρήτη, να εισέλθει εντός του αεροσκάφους, παρότι είχε βγάλει και εισιτήριο, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί των παραβρισκόμενων, αθλητών, καθώς και απονομές τιμητικών πλακετών στον δήμαρχο Ρόδου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Στη συνέχεια παραδόθηκαν και ευχαριστήρια τιμητικά διπλώματα σε μία σειρά από ανθρώπους και φορείς που συνδράμουν το έργο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αναμένεται να συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα Ευρώπης.

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η κ. Φαίδρα Σπάνου.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, εάν θέλετε να βοηθήσετε το αθλητικό έργο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ενημερωθείτε εδώ και εδώ

Πηγή: Black Monday.gr

Φωτογραφικό υλικό: Nicolas Nanev
ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ  ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ  ΣΩΤΡΙΛΛΗΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΑΝΑΝΙΑΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΑΙΝΤΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.