ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Δακρύζει η εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Ρόδο!

Δάκρυα άρχισαν να κυλούν από την εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που έχει τοποθετηθεί στο παρεκκλήσιον του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που βρίσκεται επί της οδού Ηλία Βενέζη. Το παρεκκλήσιον,  που έχει παραχωρηθεί στο Θάρρι, ανεγέρθηκε δαπάνη ευσεβών Χριστιανών και εγκαινιάστηκε στις 23 Ιουλίου 2011 από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλος.

Η εικόνα του Ταξιάρχη, δάκρυσε το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016 και αφού ενημερώθηκε ο πάτερ που λειτουργεί σε αυτήν, αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας, λήφθηκε δείγμα από τα δάκρυα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι περαιτέρω ενέργειες για την επιστημονική τεκμηρίωση του θαύματος.

Το παρεκκλήσιον βρίσκεται επί της οδού Ηλία Βενέζη και στο σημείο που βρίσκονται τα κεριά, αναγράφεται ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται να δίδει χρήματα. Από τη στιγμή δε, που η Black Monday.gr, αποκάλυψε την είδηση, πλήθος πιστών συρρέει για να  την προσκυνήσει.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ IMG_5746 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ IMG_5740 IMG_5738

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.