Προς:

Ένωση Καλυμνίων Αττικής «Ο Άγιος Νικόλαος»

Ένωση Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας»

Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή, για την άρση της ακτοπλοϊκής απομόνωσης της Καλύμνου

Αγαπητοί Πρόεδροι,

Γενικοί Γραμματείς,

Μέλη των Δ.Σ.,

          Με αφορμή την ανακοίνωσή σας, που αφορά στη δρομολόγηση πλοίου που θα εξυπηρετεί το νησί της Καλύμνου, τους κατοίκους του και τους επισκέπτες, θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και να ευχηθώ, για αξιοποίηση της δρομολόγησης αυτής, ώστε να συνεχιστεί και να διατηρηθεί απρόσκοπτα.

          Αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο στις Ενώσεις σας, όσο και σε όλους όσοι συνέδραμαν, για την επίτευξη αυτού του στόχου, όπως είναι η διοίκηση της BLUE STAR FERRIES, ο δήμαρχος κ.α., αφού επετεύχθη η δρομολόγηση του πλοίου «ΚΡΗΤΗ 1», δυναμικότητας 500 κλινών, για την εξυπηρέτηση της απευθείας γραμμή Πειραιάς – Κάλυμνος – Κως – Ρόδος, μετ’ επιστροφής.

Η παραπάνω εξέλιξη δε, δεν συνδράμει μόνο στην άρση της ακτοπλοϊκής απομόνωσης της Καλύμνου, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξή της. Παράλληλα, αποδεικνύει πως ενωμένοι φορείς και τοπική κοινωνία, μπορούν με καλή διάθεση και προσπάθεια, να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό για το νησί τους, τον τόπο μας.

Σας συγχαίρω εκ νέου και δηλώνω στη διάθεσή σας, σε ότι θα μπορούσα να φανώ χρήσιμος, πρώτα ως καταγόμενος από την Κάλυμνο και κατόπιν ως πολιτικός.

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

*Φωτογραφία αρχείου

Leave a Reply

Your email address will not be published.