ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ»

1ο  ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των καθηγητών του Βενετοκλείου Λυκείου  Ρόδου επιθυμούν να διατυπώσουν  τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες τους προς τους μαθητές του Βενετοκλείου που αποφοίτησαν  το σχολικό έτος  1973-74 και συναντήθηκαν  σαράντα ένα χρόνια μετά.

Η πρωτότυπη και συγκινητική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου στο χώρο του Βενετοκλείου με τη  συμμετοχή πολλών αποφοίτων του 1974 αλλά και παλιών καθηγητών του σχολείου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι  βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να θυμηθούν καλές στιγμές των μαθητικών τους χρόνων, επισκέφτηκαν τους χώρους του σχολείου καθώς και  την ανακαινισμένη αίθουσα όπου στεγάζεται η ιστορική βιβλιοθήκη του Βενετοκλείου και απένειμαν  τιμητικές πλακέτες στους καθηγητές τους που παραβρέθηκαν..

Εκτιμώντας, όμως, και τα πνευματικά εφόδια που πήραν από το σχολείο τους και διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που εξακολουθεί και σήμερα να παρέχει, έκαναν δωρεά εποπτικών μέσων για την διευκόλυνση του διδακτικού έργου των εκπαιδευτικών. Πιο συγκεκριμένα,  ο διακεκριμένος καθηγητής ρομποτικής χειρουργικής Κωσταντινίδης Κωνσταντίνος δώρισε ένα διαδραστικό πίνακα τελευταίας τεχνολογίας που θα τοποθετηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου και οι υπόλοιποι απόφοιτοι προσέφεραν δύο φορητούς υπολογιστές με την πεποίθηση ότι τα υπερσύγχρονα αυτά εποπτικά μέσα θα συμβάλουν στη δημιουργία  ενός  αποτελεσματικότερου  περιβάλλοντος  μάθησης  και  διδασκαλίας.

ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
Οι απόφοιτοι του 1974 στην είσοδο του Βενετοκλείου

ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ο κ. Κων. Κωνσταντινίδης ως εκπρόσωπος των αποφοίτων απονέμει στους καθηγητές κκ Λεβέντη, Μανιατάκη, Βολονάκη και Κάζα αναμνηστικές πλακέτες.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ

Μαθητές και καθηγητές στην μεγάλη αίθουσα.

 

Ο Διευθυντής

Βασίλειος Δ. Ζήκας

(ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής)

Leave a Reply

Your email address will not be published.