Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, το 5ο Διοικητικό Συμβούλιο για το έτος 2015  της Εταιρείας Περιφερειακό Φυτώριο .

Παρών ήταν ο πρόεδρος κ. Μ. Μπαριανάκης τα μέλη του Δ.Σ. κ. Χ. Ευστρατίου, κ. Ι.Μηνάς,  κ. Α.Δράκος,  κ. Μ.Ερωτόκριτος ,ο Λογιστής της εταιρείας κ. Τ. Αϊβάζης, καθώς και οι γεωπόνοι του φυτωρίου κ. Ν. Ρένεσης και κ. Ξ. Δάγκα.

Μετά την ενημέρωση των μελών του Δ.Σ, από τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Μιχάλη Μπαριανάκη, συζητήθηκε η έγκριση του σχεδίου για  την υπογραφή της  νέας Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ,Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και Περιφερειακού Φυτωρίου. Εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του Δ.Σ.  η σύναψη  της προγραμματικής σύμβασης καθώς επίσης  και οι όροι που την απαρτίζουν.

Επίσης  αποφασίστηκε να συνταχθεί Οικονομοτεχνική μελέτη για την βιωσιμότητα  των σφαγείων  της Περιφέρειας για την προσεχή πενταετία ,τόσο υλικοτεχνικά όσο και ο προγραμματισμός  για την στελέχωση του. Επίσης ορίστηκε σαν υπεύθυνος για την προστασία των ζώων στην σφαγειοτεχνική εγκατάσταση ο κ. Αντώνης Δράκος.

Επιπροσθέτως παρουσιάστηκαν  από το Λογιστή της εταιρείας κ Τ. Αϊβάζη  οι Δαπάνες του φυτωρίου έως της 30 Σεπτεμβρίου όπου και εγκρίθηκαν .

                                                                                                           Ο  Πρόεδρος

                                                                                                  Μιχαήλ   Μπαριανάκης

Leave a Reply

Your email address will not be published.