Πραγματοποιήθηκε χθες 21/6 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οικονομιδείου, η καθιερωμένη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη ενημερώθηκαν από τις επιτροπές  για τα ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία αφορούν τις εργασίες συντήρησης του Οικονομιδείου που ξεκινούν  από σήμερα ώστε η εικόνα του να είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή, που κατά γενική ομολογία το Οικονομίδειο αποτελούσε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της κατηγορίας.

Η επιτροπή marketing ενημέρωσε τα μέλη για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν και φέτος οι επιχειρήσεις της Δωδεκανήσου να στηρίξουν την προσπάθεια του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ στη Γ εθνική κατηγορία ενώ ενδιαφέρον προέκυψε και από  εταιρείες της πρωτεύουσας που επιθυμούν να προβληθούν μέσω της ομάδας μας.

Η επιτροπή μεταγραφών τόνισε ότι από την Τετάρτη 22/06 θα συνεχιστούν οι  επαφές με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας ώστε να καθοριστούν τα κενά που θα προκύψουν και να γίνουν οι ανάλογες μεταγραφικές  κινήσεις.

Τέλος παρουσιάστηκε το καινοτόμο πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ & ΚΕΡΔΙΖΩ που αφορά την εγγραφή μελών στην ομάδα και έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα όποιος επιθυμεί να στηρίξει την ομάδα μας και να γίνει μέλος θα πληρώνει την ετήσια συνδρομή και θα  παραλαμβάνει την κάρτα μέλους με την επίδειξη της οποίας θα  απολαμβάνει τα προνόμια που αφορούν εκπτώσεις σε καταστήματα  εστίασης , ένδυσης , υπόδησης, σούπερ μάρκετ κ.α. Με τον τρόπο αυτό τα μέλη όχι μόνο θα εξοικονομούν τα χρήματα της ετήσιας συνδρομής αλλά ακόμα περισσότερα, ενώ όφελος θα έχουν και οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα αυτό αφού θα αυξήσουν το πελατολόγιο τους.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.