Ο 42χρονος εκδότης είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ (έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου) καθώς και δύο δημοσιογράφοι ηλικίας 35 και 50 ετών κατηγορoύνται ως μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων

Στη σύλληψη ενός εκδότη και δύο δημοσιογράφων προχώρησαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπειτα από εισαγγελική παραγγελία και κατόπιν πολύμηνης παρακολούθησης.

Mέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ένας 42χρονος ημεδαπός, εκδότης και ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης (έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου) καθώς και δύο ημεδαποί δημοσιογράφοι ηλικίας 35 και 50 ετών.

Πρόκειται για τον Γιώργο Μαυρίκο, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» και τους Παναγιώτη Μουσά και Χρήστο Φράγκο. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο τελευταίος υπέγραφε το θέμα που ανέδειξε σήμερα το left.gr σχετικά με τον ρόλο της google… για να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών συνεχίζονται.

Η Ασφάλεια Αττικής κάνει λόγο εγκληματική ομάδα που διέπραττε εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Leave a Reply

Your email address will not be published.