Τροχαίο ατύχημα εκδηλώθηκε πριν από μερικά λεπτά στην περιοχή της Ιξιάς, στο ύψος του ξενοδοχείου Platinum. Στο σημείο έχει σπεύσει προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου και ασθενοφόρο όχημα.

Το ατύχημα εκδηλώθηκε στην είσοδο του ξενοδοχείου Platinum στην Ιξιά, με την εμπλοκή – βάσει των πρώτων πληροφοριών – δύο οχημάτων. Στο σημείο είχαν σπεύσει και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, προκειμένου α απεγκλωβίσουν τον οδηγό του δεύτερου οχήματος.

Κατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Black Monday.gr, ένα όχημα κατευθυνόταν από την περιοχή Μήδεια στην Ιξιά και ένα δεύτερο ανέβαινε από την Ιξιά προς το Μήδεια. Ο οδηγός του οχήματος που ανέβαινε προς το Μήδεια, ύστερα από την πρόκληση του τροχαίου, εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. Στη συνέχεια ο οδηγός, που δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Τα ακριβή αίτια εκδήλωσης του τροχαίου ατυχήματος ερευνά το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, υπό την εποπτεία του Διοικητού.

Πηγή: Black Monday.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΦΟΙ ΣΙΕΧ

IMG_6438

IMG_6442 IMG_6423 IMG_6426

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.