ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΛ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΡΟΔΟΥ 

Οι ΑΝΕΛ θα είναι και στη νέα Βουλή

Έπιασαν δουλειά πάλι οι δημοσκόποι του πολιτικού κατεστημένου βάζοντας στο κάδρο τους Ανεξάρτητους Έλληνες και προσωπικά τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, παρουσιάζοντας σταθερά το κόμμα μας κάτω ή στο όριο του 3% εκτιμώντας ότι το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός Βουλής στις επερχόμενες εκλογές.

Είναι προφανής ο στόχος τους. Επιθυμούν να παραπλανήσουν για μιαν ακόμη φορά τους ψηφοφόρους, στρέφοντάς τους προς τη Νέα Δημοκρατία και τ’ άλλα συστημικά κόμματα, αλλά ματαιοπονούν.

Οι ψηφοφόροι των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν είναι χωρίς ταυτότητα, χωρίς πολιτική προσωπικότητα. Αντιθέτως είναι αυτοί που εκφράζουν την πατριωτική μας παράταξη, την πολιτική και τον αγώνα του Πάνου Καμμένου κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς, της βασικής αιτίας που έχει οδηγήσει την Πατρίδα μας στο τέλμα της βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Δεν αρέσει ο Πάνος Καμμένος στο πολιτικό κατεστημένο και στην οικονομική ελίτ της χώρας, επειδή έχει φέρει στο φως τα μεγάλα πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, πριν και κατά τη συγκυβέρνησή τους, με κορυφαίο αυτό των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Σήμερα ακόμα η εφημερίδα «Ακρόπολη» αποκαλύπτει το σκάνδαλο Μεϊμαράκη με το υποβρύχιο «Ωκεανός».

Αλλά οι αναξιόπιστες εταιρείες του συστήματος δεν φαίνεται να διδάσκονται από τα παθήματα του πρόσφατου παρελθόντος .

Και στις εκλογές του περασμένου Γενάρη παρουσίαζαν σταθερά τους ΑΝΕΛ στο 2% αλλά οι κάλπες τους έφεραν στο 4,8%, πάνω και από το ΠΑΣΟΚ.

Αυτό θα συμβεί και τώρα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε πείσμα των πολέμιών τους, θα συνεχίσουν την έντιμη και αγωνιστική παρουσία τους στη νέα Βουλή, γιατί ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει στο πρόσωπο του προέδρου μας τον ανυποχώρητο μαχητή για να βγει η χώρα από το τέλμα της κρίσης και να πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης και προκοπής.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.