«Σφαγιάστηκε» ο Φοίβος Κρεμαστής στον αγώνα με τον Αστέρα Μασσάρων που διεξήχθη στο γήπεδο της Κρεμαστής το Σαββάτο 13 Φεβρουαρίου 2016, στις 3 το μεσημέρι. Ο αγώνας έληξε ο – 1 υπέρ του Αστέρα Μασσάρων, αλλά το φίλαθλο κοινό του Φοίβου, διαμαρτύρεται έντονα ενάντια στο διαιτητή που σφύριξε στον αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, που διεξήχθη με τη συνδρομή … αστυνομικής δύναμης, ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων, δε δόθηκε πέναλτι και ο Φοίβος έμεινε με μόλις 9 παίκτες, με τον προπονητή να δίδει κόκκινες κάρτες στον Δράκο και στον Κοντόγιαννο.

Ο Φοίβος Κρεμαστής, ύστερα απ’ αυτό το παιχνίδι, μένει για τον αγώνα με την Κω με μείον δύο βασικούς παίκτες, συν τους τραυματίες (!) Οι φίλαθλοι αγανακτισμένοι διαμαρτύρονταν ακόμη και μία ώρα μετά τον παιχνίδι, ενώ το φύλλο αγώνα που συντάχθηκε φέρεται να δημιουργεί αναίτια σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα της Κρεμαστής.

Ακόμη και οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως ήταν υπέρ του Φοίβου, αφού έφτασε να αποβληθούν, τόσο ο προπονητής, όσο και ο εκπρόσωπος της ομάδας, τους οποίους και έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου!

ΦΟΙΒΟΣ 5 ΦΟΙΒΟΣ 4 ΦΟΙΒΟΣ 3 ΦΟΙΒΟΣ 2 ΦΟΙΒΟΣ 1 ΦΟΙΒΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΟΙΒΟΣ 7 ΦΟΙΒΟΣ 6

Leave a Reply

Your email address will not be published.