Με πρωτοβουλία του γνωστού καλλιτέχνη οι πολίτες του νησιού, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, υπογράφουν μια κοινοποίηση προς όλες τις αρχές, απαιτώντας την άμεση λύση του μεταναστευτικού

Για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Κω παίρνει θέση ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο λαϊκός αοιδός, διάσημος για τον καυστικό του λόγο και τις πολιτικές θέσεις του, που τις μοιράζεται δημοσίως… δίχως φόβο και πάθος, ανέλαβε την πρωτοβουλία να κινητοποιήσει τους πολίτες του νησιού και να τους προτρέψει να κοινοποιήσουν εγγράφως προς τις Αρχές την απαίτηση να λυθεί άμεσα το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Το κείμενο δημοσιεύει σήμερα το kostoday.com, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

Πρός όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου, τόν περιφερειάρχη, τόν έπαρχο Κώ, τόν δήμαρχο Κώ, τόν αστυνομικό διευθυντή Κώ, τόν λιμενάρχη Κώ καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή:

Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό μέ τήν κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!

Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θά είναι αρκετή γιά νά δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θά είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!

Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!

Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους γιά όσα έχουν συμβεί ,ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δέν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Δεν ζητούμε αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘’λειτουργούς υπαλλήλους’’ του λαού να επιβάλλετε τήν νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!

Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς καί μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι τών περιστάσεων προστατεύοντας τήν πατρίδα μας.

Οι ‘’ελεύθεροι πολιορκημένοι’’ πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.