Σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Ρόδο. Στη σύσκεψη πήραν μέρος  πολλά στελέχη του Κινήματος και κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν διάφορα οργανικά θέματα ενόψει των εκλογών της 20ης  Σεπτεμβρίου.

Αρχικά ο γραμματέας  της νομαρχιακής επιτροπής Τιμόθεος Παρασκευάς  ανέλυσε την πολιτική κατάσταση και έδωσε τις κατευθυντήριες  γραμμές για τον προεκλογικό αγώνα σύμφωνα με τις κεντρικές οδηγίες του ΠΑΣΟΚ.

Στη σύσκεψη έλαβαν το λόγο πολλά στελέχη τα οποία εξέφρασαν τις απόψεις τους για την καλύτερη οργάνωση της προεκλογικής μάχης στα Δωδεκάνησα ώστε το ΠΑΣΟΚ να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων  αποφασίστηκε ,η συγκρότηση επιτροπών σε όλες τις δημοτικές ενότητες της Ρόδου , οι οποίες  θα οργανώσουν κατά τόπους τον προεκλογικό αγώνα. Ανάλογες επιτροπές θα συγκροτηθούν και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ καλεί όλους τους συμπολίτες μας να συστρατευθούν με το Κίνημα στον αγώνα για τη δημοκρατική παράταξη που είναι ο εγγυητής για την ομαλή πορεία της χώρας.

                                                                              Για τη νομαρχιακή επιτροπή

                                                                                    Τιμόθεος Παρασκευάς

Leave a Reply

Your email address will not be published.