Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα με τη διεύθυνση των γραφείων

Τα γραφεία του στην Αθήνα εγκαινιάζει αύριο, Πέμπτη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως ο ίδιος ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε μέσω Twitter.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 19.30, στην οδό Πανεπιστημίου 39, ενώ τις επόμενες ημέρες ο κ. Τζιτζικώστας θα αρχίσει την περιοδεία του, με πρώτο σταθμό την Πάτρα.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα με τη διεύθυνση των γραφείων, την οποία και συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Σας περιμένω αύριο στην Αθήνα, 19.30, Πανεπιστημίου 39. Ξεκινάμε μαζί! #tolmame #allazoume #kerdizoume».

Σημειώνεται ότι τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη προκειμένου να καταλήξουν τόσο για την ημερομηνία της εκλογής προέδρου του κόμματος, που θα είναι μια από τις Κυριακές του Νοεμβρίου, όσο και για τον αριθμό των εκλογικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν προκειμένου να διευκολυνθεί  η προσέλευση των μελών και φίλων της ΝΔ στην εκλογική διαδικασία.

Πάντως, οι εκπρόσωποι των τριών υποψηφίων στην κούρσα διαδοχής για το νέο πρόεδρο της ΝΔ -Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας, δηλαδή πλην του Βαγγέλη Μεϊμαράκη- πρότειναν να ακολουθήσει η ίδια διαδικασία του 2009.

Το tweet του Απόστολου Τζιτζικώστα

Leave a Reply

Your email address will not be published.