Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για να γίνει σύντομα η ΝΔ μια εναλλακτική, ρεαλιστική και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης, είπε ακόμα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ, άσκησε πριν από λίγο στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από υποστηρικτές του, χαιρέτισε έναν προς έναν τους εθελοντές που έχουν αναλάβει την διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος, ενώ περίμενε υπομονετικά στην ουρά προκειμένου να ψηφίσει και ο ίδιος.

«Από αύριο το πρωί θα δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι, σκληρά, προκειμένου να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η οποία θα συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία. Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για να γίνει σύντομα η ΝΔ μια εναλλακτική, ρεαλιστική και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης. Για να μπορέσουμε να απαλλάξουμε τη χώρα από την επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουμε ξανά την ελπίδα στην Ελλάδα και τους Έλληνες», δήλωσε ο κύριος Τζιτζικώστας.

Πηγή: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.