Δήλωση αναγνώρισης της νίκης Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη έκανε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Θέλω να συγχαρώ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντιστοίχως, δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες τις δυνάμεις του για μια ενωμένη ΝΔ και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη.

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τους 400.000 νεοδημοκράτες και φίλους της παράταξης που έσπευσαν στις κάλπες μαζικά για να στείλουν το μήνυμα για μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία.

Εκτός του κ. Μεϊμαράκη και του κ. Μητσοτάκη συνεχάρη και τον Αδωνι Γεωργιάδη, «γιατί όλοι μαζί καταφέραμε να βγάλουμε τη ΝΔ ενισχυμένη και να ενεργοποιήσουμε τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που πίστεψαν στη δύναμη της αλλαγής και έδωσαν τη μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες» ανέφερε ακόμη.

Στέλνοντας μήνυμα ενότητας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε πως θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες τις δυνάμεις του για μια ενωμένη ΝΔ και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη, που σύντομα θα διερυνθεί και θα δώσει τέλος στην κατηφόρα της χώρας με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.