Τον Απόστολο Τζιτζοκωστα στηρίζει ο Γιώργος Νικολής

Τον Απόστολο Τζιτζικωστα στηρίζει ο πρώην Τομεαρχης κοινωνικής συνοχής και κοινωνικών οργανώσεων της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, Κοινωνικός Λειτουργός Γιώργος Νικολής.

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣΌπως μας δήλωσε «Ήμουν και είμαι ένθερμος υποστηρικτής του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού ( Social Liberalism) του πιο κοινωνικού προσώπου της κεντροδεξιάς που συνδυάζει την ελευθερία του ατόμου με την κοινωνική συμμετοχή και ευθύνη. Άλλωστε έχω δημοσιεύσει αρκετά άρθρα σε Δωδεκανησιακές εφημερίδες που αφορά τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και τι έχει να παρουσιάσει μεταξύ αυτών είναι και η πολιτική ιδεολογία που πρώτη έκανε πράξη και δημιούργησε το πρώτο κοινωνικό κράτος στην Ευρώπη, στην Αγγλία και στη Γερμανία.

Ο Απόστολος Τζιτζικωστας δεν έχει υπογράψει κανένα μνημόνιο και σε δηλώσεις του δηλώνει θερμός υποστηρικτής του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού και είναι ένας νεαρός άνθρωπος με νέες ιδέες και αυτά είναι σοβαροί λόγοι  ώστε να τον στηρίξω. Την ίδια υποστήριξη μου είχε και ο Αντώνης Σαμαράς, όμως παραιτήθηκα από τομεαρχης της ΝΟΔΕ επί πρωθυπουργίας του διότι ο Αντώνης απέτυχε να εφαρμόσει στην πράξη  την πολιτική του κοινωνικού φιλελευθερισμού αφού επί πρωθυπουργίας του κατέρρευσε σχεδόν η μικρομεσαία τάξη και επιχειρηματικότητα που είναι ο κορμός της κοινωνίας και που είναι αυτά τα επιχειρηματικά, κοινωνικά και ανθρώπινα δικαιώματα που υποστηρίζει ο κοινωνικός φιλελευθερισμός».

Leave a Reply

Your email address will not be published.