Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Φανών «Ο Πρόδρομος», διοργανώνει και φέτος τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του χωριού, εκδηλώσεις που αποτελούν θεσμό στα Πολιτιστικά Δρώμενα του τόπου μας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τις Ακαδημίες Ακουσιλάου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Φανών. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συμπεριλαμβάνουν την Καρναβαλική Παρέλαση την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, με ώρα έναρξης στις 12:00 και στη συνέχεια την Θεατρική Παράσταση «Ο Γάμος του Γιώργη και του Ππηνιού» σε τοπική διάλεκτο με ώρα έναρξης στις 14:00.

Ενημερώνουμε ότι φέτος οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην είσοδο του χωριού, στον χώρο δηλαδή όπου πραγματοποιείται το πανηγύρι του Αγ. Νικήτα, πλησίον του κεντρικού δρόμου των Φανών

Καλούμε όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος (πεζοπόρα τμήματα και άρματα) στις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις της Κυριακής 06 Μαρτίου 2016, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην συνάντηση όλων των ομάδων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου στις 28 Φεβρουαρίου και ώρα 05:00 μμ. Με τη δήλωση συμμετοχής πρέπει να γνωστοποιείται το θέμα, το όνομα, την αμφίεση και το τραγούδι που θα συνοδεύει το συγκρότημα που επιθυμεί να παρελάσει. Την ίδια ημέρα θα καθοριστεί η σειρά εμφάνισης των συγκροτημάτων. Τα παραπάνω βοηθούν την ομαλή οργάνωση της καρναβαλικής παρέλασης. Επιτρέπονται φυσικά και οι συμμετοχές έως και την ημέρα των εκδηλώσεων. Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος είναι ελεύθερη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.