Τον μέχρι πρότινος Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, Πύραρχο κ. Βασίλειο Κοκμοτό, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, παρόντος του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Ευστρατίου.

Η επίσκεψη ήταν αποχαιρετιστήρια, καθώς ο κ. Κοκμοτός μετατέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.

Οι κ Ζαννετίδης και Ευστρατίου, οι οποίοι είχαν πολύ στενή συνεργασία με τον κ. Κομκοτό, σε όλο το διάστημα που ήταν επικεφαλής της διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, τόνισαν σε δηλώσεις τους ότι μένουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την συνεργασία αυτή και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του.

Ο αποχωρών Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου ευχαρίστησε κι εκείνος με την σειρά του τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αρωγή στο έργο της ΠΥΡ και την άψογη συνεργασία, η οποία βοήθησε στο να επιτευχθεί  ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν , σε μια περιοχή πολύ ιδιαίτερη λόγω νησιωτικότητας, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Δήλωσε, τέλος, ευτυχής που του δόθηκε η δυνατότητα να υπηρετήσει στα νησιά μας και ότι φεύγει από την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.