Ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας εκφράζει την ικανοποίηση του, από τη θετική  εξέλιξη των συναντήσεων που είχε χθες και σήμερα στα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη χθεσινή επίσκεψη του στο Υπουργείο Παιδείας πίεσε για την άμεση τοποθέτηση εκπαιδευτικών και πέτυχε ήδη την τοποθέτηση Μαθηματικού στο ΕΠΑΛ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου. Επίσης, από το Υπουργείο Υγείας και το γραφείο του Υπουργού απέσπασε τη δέσμευση για ανανέωση των συμβάσεων των ιατρών που υπηρετούν στο νοσοκομείο μας και λήγουν στο τέλος του χρόνου. Ακόμη, όσο αφορά τη χορήγηση εμβολίων για τους υπαλλήλους του δήμου μας και όσων εμπλέκονται με τη διαχείριση των προσφύγων μεταναστών, ο Δήμαρχος επανέφερε το αίτημα χορήγησης εμβολίων στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, αίτημα που δυστυχώς μέχρι τώρα παραμένει ανεκπλήρωτο. Σήμερα, βρίσκεται στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου η αθλήτρια του νησιού μας Ουρανία Ρεμπούλη, στα πλαίσια της συμμετοχής της στον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας, που θα ολοκληρωθεί στις 8 Νοεμβρίου.

Η μάχη για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που απασχολούν το νησί μας, συνεχίζεται με κόπο και αγωνιστική διάθεση στις αντιξοότητες των ημερών, με αποκορύφωμα την αυριανή συνάντηση του Δημάρχου Λέρου και του Μητροπολίτη μας με τον Πρωθυπουργό της χώρας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.