Του αφαίρεσαν τις πινακίδες!

Σοβαρότατο πρόβλημα το οποίο παρουσιάζεται σε σχεδόν καθημερινή βάση αποτελεί για τους διερχόμενους οδηγούς και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, η παράνομη στάθμευση οχημάτων επί της οδού Αλεξάνδρου Διάκου.

Ένα τέτοιο περιστατικό παρουσιάστηκε χθες το βράδυ, γύρω στις 08.30 μ.μ., όταν ένα όχημα είχε σταθμεύσει παράνομα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση ενός τουριστικού λεωφορείου, αλλά και ενός λεωφορείου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ. Ύστερα από παρέμβαση του προσωπικού του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου αφαιρέθηκαν οι πινακίδες, ενώ ο ένστολος προέτρεψε τον οδηγό που είχε σταθμεύσει παράνομα να ζητήσει συγνώμη για το πρόβλημα που είχε δημιουργήσει.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι αρκετά στενός και γι’ αυτό έχει επισημανθεί αρκετές φορές να μη σταθμεύουν τα οχήματα. Όποιος το κάνει να του αφαιρούνται οι πινακίδες, ενώ θα του επιβάλλεται και τσουχτερό πρόστιμο, όπως προβλέπει ο ΚΟΚ.

* Επισημαίνεται ότι το φαινόμενο είναι σύνηθες, αφού οι οδηγοί σταθμεύουν κατά μήκος του δρόμου πάντοτε, λόγω και ελλείψεως θέσεων στάθμευσης και ουδεμία μομφή καταγράφεται προς το πρόσωπο του συγκεκριμένου οδηγού.

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev

Leave a Reply

Your email address will not be published.