Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στις 8.00 μμ
οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΕΡΕΤΤΑ και το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ”
παρουσιάζουν το δοκίμιο του δρ Βασίλη Μηνά
 
ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΜΗΝΑΣ ΔΟΚΙΜΙΟ«Η φυσική είναι η επιστήμη που μελετάει και ερμηνεύει τους νόμους της φύσης. Ο άνθρωπος αποτελείται από στοιχεία της φύσης και είναι επόμενο οι λειτουργίες του να ορίζονται από τους ίδιους νόμους. Το μυαλό είναι το ψυχικό όργανο το οποίο παράγει τα συναισθήματα, τη σεξουαλικότητα, την επιθετικότητα, τις ιδέες. Όλα αυτά έχουν συγκεκριμένα ενεργειακά μεγέθη  και κατευθύνσεις προς τις οποίες ο άνθρωπος τελικά ωθεί τον εαυτό του στη ζωή του….»
Ο Ρόδιος γιατρός Βασίλης Μηνάς σπούδασε ιατρική στην Κρήτη και ειδικεύτηκε στη γυναικολογία στη Μεγάλη Βρετανία. Ζει στην περιοχή του Λίβερπουλ και εργάζεται σαν επιμελητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Wirral, ενώ επισκέπτεται συχνά τη Ρόδο.
Το βιβλίο «ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ» είναι ένα σύντομο εγχειρίδιο για την φυσική κατανόηση του ψυχικού οργάνου του ανθρώπου, γραμμένο απλά ώστε να γίνεται κατανοητό από τους πάντες.  Θα το παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο Το Δέντρο.
Για περισσότερες πληροφορίες στις Εκδόσεις Βερέττα, στο τηλ. 22410 72648 

Leave a Reply

Your email address will not be published.