Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τις Ελληνικές Εταιρίες στην AUSA 2015

Με μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων με τον κλάδο της άμυνας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου στην έκθεση AUSA 2015.

Η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων έγινε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, τον Πρέσβη της Ελλάδος στη Washington κ. Χρήστο Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο της AUSA στρατηγόGordon Sullivan και τον Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Σίμο Αναστασόπουλο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας στο πλαίσιο της τελετής των εγκαινίων δήλωσε: “Ως Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θέλουμε να ενθαρρύνουμε ενεργά τις προσπάθειες εξωστρέφειας της αμυντικής μας βιομηχανίας προωθώντας τις μεγάλες δυνατότητες της, αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή και χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες των ανθρώπων της. Είμαστε εδώ για να ενημερώσουμε τη διεθνή κοινότητα ότι η ελληνική αμυντική βιομηχανία είναι εδώ, βιώσιμη, αξιόπιστη και ανταγωνιστική υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της χώρας που έχουν στόχο την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη».

Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε δεξίωση και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις των εκθετών με εκπροσώπους διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης όπως είναι το περιοδικό National Defense Magazine, το European Security & Defense και το Armada International. Τις επόμενες ημέρες  έχουν προγραμματισθεί συνεντεύξεις εκπροσώπων της ελληνικής αποστολής στο Defense News TV ενώ θα συνεχισθεί και το πρόγραμμα επίσκεψης ξένων στρατιωτικών αποστολών στο Ελληνικό Περίπτερο καθώς και B2B συναντήσεις των εκθετών με εταιρίες του ενδιαφέροντός τους.

Οι εκθέτες του Ελληνικού Περιπτέρου είναι: Hellenic Aerospace Industry, Hellenic Vehicle Industry (ELVO), Hellenic Defense Systems (EBO-PYRKAL), IDE-Intracom Defense Electronics, Theon Sensors, Elfon, Alpha Systems/Kouimtzis and Dasyc.

Χορηγοί Επικοινωνίας – Η Εφημερίδα Καθημερινή – Τα περιοδικά: Άμυνα & Διπλωματία, Business Partners,Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία, IT Security, Security Manager, Στρατηγική και τα Websites: Capital.gr,Defenceline.gr, DefenceNet.gr και το Defencenews.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.