Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην Έκθεση GrekLand Panorama της Σουηδίας

Καταλυτική για την συνολική παρουσία της Δωδεκανήσου στην Έκθεση GrekLand Panorama της Σουηδίας, ήταν  η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΕΒΕΔ ΣΟΥΗΔΙΑΗ Grekland , έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού,  διοργανώθηκε για τρίτη φορά φέτος, στις 13 και 14 Φεβρουαρίου στο Globen Arena της Στοκχόλμης, με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες.

Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ.  Νίκος Παπασταματίου, πλαισιωμένος από τον κ. Γιώργο Ευγενικό, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου και τον κ. Αντώνη Κουγιό, στέλεχος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καθόλη την διάρκεια της Έκθεσης.

ΕΒΕΔ ΣΟΥΗΔΙΑΗ Δωδεκάνησος  φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΕΟΤ, όπου δινόταν πληροφοριακό υλικό για τα νησιά μας ενώ παράλληλα Δωδεκανήσιοι εκθέτες παρουσίασαν τοπικά προϊόντα και γεύσεις, που ενθουσίασαν το κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση.

Οι επισκέπτες της GrekLand Panorama είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πλούσιες επιλογές που παρέχουν τα νησιά της Δωδεκανήσου, η ποικιλομορφία, η μοναδικότητα και οι ιδιαιτερότητες του καθενός, μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις  για αξέχαστες διακοπές.

Καθ’ όλη την διάρκεια της Έκθεσης, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι η Δωδεκάνησος και η Ρόδος ειδικότερα, αποτελούν παραδοσιακά, αγαπημένο προορισμό των Σκανδιναβών.

Η Σκανδιναβία είναι η τρίτη τουριστική δύναμη στην Ευρώπη και η  χώρα μας είναι 7η στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών για τις διακοπές τους, γεγονός που δημιουργεί προϋποθέσεις για πιο δυναμική προσέγγισή της, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.