Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, ταξίδεψε ο Όμιλος Colorado επισήμως, την καμπάνια “Το καΐκι των ευχών” που στόχο έχει την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν αντικειμενική ανάγκη. Πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Μαρία Χαραλάμπους, που πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία “Χαμογελάμε”. 

ΚΟΝΤΙΚΙ 10Το “καΐκι των ευχών” ξεκίνησε το πλωτό του ταξίδι στο “ΚΟΝΤΙΚΙ”, όπου και έδεσε η βάρκα «Ποσειδώνας», η οποία φωταγωγήθηκε και θα λειτουργήσει ως αποδέκτης ευχών για να μοιράσει χαμόγελα αγάπης και προσφοράς. Ο Όμιλος Colorado, αντί της τοποθέτησης διαφημιστικών μακετών, αποφάσισε να διαθέσει το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί μέσω της καμπάνιας – και χωρίς την επιβάρυνση των πολιτών – στο κοινωνικό παντοπωλείο, στους πρόσφυγες, καθώς και στην ενίσχυση του ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων του Τάκη Μπαρδάκου.

ΚΟΝΤΙΚΙ 9Χωρίς καμία επιβάρυνση των πολιτών όλοι όσοι επισκέπτονται τα καταστήματα – επιχειρήσεις: D’Amboise Dine.Drink.Dance, Kontiki Cafe Bar Restaurant, MickeLo, Cafe 57 Sports Bar & Grill και Colorado Club, θα καταγράφονται μέσα από το … χαμόγελό τους και ανάλογα με τον αριθμό των χαμόγελων που θα συγκεντρωθούν θα δοθεί το αντίστοιχο χρηματικό ποσό προσφοράς.

Η Αναστασία Κορινθίου, μιλώντας για την εκστρατεία αυτή εξήγησε πως, ένα καΐκι ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι με σκοπό να συγκεντρώσει ευχές που θα γίνουν πραγματικότητα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πρόκειται – όπως είπε – για μία προσπάθεια του Ομίλου Colorado, που υλοποιείται με τη συνδρομή του Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρόδου, της Μαρίας Χαραλάμπους και όλων εσάς.

ΚΟΝΤΙΚΙ 8Ο Δημήτρης Σαλιάρης, αρχηγός του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρόδου, με δηλώσεις του στο Black Monday.gr, επισήμανε ότι «με ιδιαίτερη χαρά και φέτος συνεργαστήκαμε με τον Όμιλο Colorado προσφέροντας τη βάρκα μας, ώστε να λειτουργήσει ως καράβι ευχών και να υποστηρίξουμε την καμπάνια του Ομίλου, ζητώντας τα χαμόγελα του κόσμου τα οποία θα βοηθήσουν, ώστε να συλλεχθούν περισσότερα τρόφιμα για τους πρόσφυγες που τα έχουν ανάγκη για το κοινωνικό παντοπωλείο της Ρόδου και για το ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι επειδή η προσπάθεια αυτή συμπίπτει με την εορτή του Αγίου Νικολάου προστάτη των ναυτοπροσκόπων και ευχόμαστε μεγάλη επιτυχία, για το καλό των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη όλες τις ημέρες του χρόνου».

ΚΟΝΤΙΚΙ 11Ο Γιάννης Μαρίνος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Κοντίκι», αναφέρθηκε στην κοινωνική αυτή δραστηριότητα, εξηγώντας ότι φέτος επέλεξαν να σταθούν δίπλα στο κοινωνικό παντοπωλείο, όσο περισσότερο γίνεται.

Η Μαρία Χαραλάμπους, πρόσωπο της καμπάνιας «ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ», δήλωσε χαρούμενη που συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και εξέφρασε την άποψη πως όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να παραδειγματιστούν από τον Όμιλο Colorado και να προσφέρουν χαμογελώντας σε αυτούς που έχουν ανάγκη όχι μόνο τις γιορτές, αλλά και όλο το χρόνο.

ΚΟΝΤΙΚΙ 6 ΚΟΝΤΙΚΙ 5 ΚΟΝΤΙΚΙ 4 ΚΟΝΤΙΚΙ 3 ΚΟΝΤΙΚΙ 2 ΚΟΝΤΙΚΙ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.