Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΑΣΤΙΔΑΣ  «ΚΑΜΑΡΙ»  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ Κ ΜΗΛΙΩ ΚΟΥΝΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ, ΤΗΝ Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ 1.

ΕΠΙΣΗΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΟΝΕΥΡΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΦΟΡΕΣΙΩΝ»ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ» ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΙΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ Κ. ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤ. ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ.

 ΤΟΝ Κ. ΣΠΑΝΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ACS ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΙΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΥΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ , ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΝΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ Ή ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.