Το καΐκι των ευχών του Ομίλου Colorado, με τη βοήθεια των ναυτοπροσκόπων έλυσε κάβους την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και αποχώρησε από το θαλάσσιο χώρο του Κοντίνι, φορτωμένο με χαμόγελα! Ο Όμιλος Colorado, όπως δεσμεύτηκε, δια της καμπάνιας του, με το όνομα «ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ», προσφέρει τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο Ρόδου και χρηματική ενίσχυση στο ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων του Τάκη Μπαρδάκου. 

Μουσική, παιδικά χαμόγελα και το πρόσωπο της καμπάνιας “ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ”, συντροφιά με μπόλικη μαγεία απελευθέρωσαν το καΐκι των ευχών και μέρος δεκάδων ονείρων, γίνονται πραγματικότητα. Ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου ο Όμιλος Colorado, είχε ξεκινήσει επισήμως, την καμπάνια “Το καΐκι των ευχών” που στόχο είχε και έχει την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν αντικειμενική ανάγκη. Πρόσωπο της καμπάνιας η Μαρία Χαραλάμπους, που πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία.  Το “καΐκι των ευχών” ξεκίνησε το πλωτό του ταξίδι στο “ΚΟΝΤΙΚΙ”, όπου και έδεσε η βάρκα «Ποσειδώνας», η οποία φωταγωγήθηκε και λειτούργησε ως αποδέκτης ευχών για να μοιράσει χαμόγελα αγάπης και προσφοράς.

Ο Όμιλος Colorado, αντί της τοποθέτησης διαφημιστικών μακετών, διαθέτει το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε – χωρίς την επιβάρυνση των πολιτών – στο κοινωνικό παντοπωλείο, καθώς και στην ενίσχυση του ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων του Τάκη Μπαρδάκου. Κατά τα όσα επισήμαναν οι επιχειρηματίες κ.κ. Ταχλιαμπούρης και Μαρίνος, καθώς και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Κορινθίου, «το καΐκι των ευχών, είναι πλέον θεσμός».

«Είναι ευθύνη και αγάπη. Είναι στόχος να ενεργοποιήσει τους πολίτες μίας κοινωνίας που συμμετέχει ενεργά, να λειτουργεί στο μαζί, όχι στο εγώ. Οι γιορτές είναι αγάπη και το 2016, ξεκινά με τη λάμψη των νομισμάτων των ευχών, που έριξαν στο καΐκι όσοι το επισκέφθηκαν τις γιορτές«, ανέφεραν.

ΚΑΪΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ 1 ΚΑΪΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ 2 ΚΑΪΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ 3 ΚΑΪΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ 5 ΚΑΪΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.