Στην προσωπικό του σελίδα στο facebook (Apostolos Tzitzikostas), ανάρτησε ο υπ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, το νέο του spot, βγαλμένο – όπως και τα υπόλοιπα – από τις προσωπικές του στιγμές – επαφές, με την κοινωνία. Με τίτλο «Η παράταξη και η χώρα δεν έχουν χρόνο. Είναι ώρα να φύγουμε μπροστά», ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περνάει μία σειρά από μηνύματα που αποδεικνύουν ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής.

«Εγώ έχω χρόνο, αλλά η παράταξη δεν έχει. Είμαστε εδώ για να ανάψουμε ξανά τον πυρσό«, αναφέρει με νόημα, δημιουργώντας μία εικόνα που περικλείει όλη την ιστορία της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας με νεότερους ανθρώπους, αλλά και με ηλικιωμένους, ερχόμενους σε επαφή με εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Στρατού, μεταφέροντας εικόνας – στιγμιότυπα από Ελλάδα, τονίζει ότι, «δεν θα αφήσω πέτρα που να μη σηκώσω, χωριό που να μη περάσω. Να περάσουμε το μήνυμα της αλλαγής της ΝΔ».

«Είναι ώρα να βγούμε μπροστά«, σημειώνει και καταλήγει όχι οραματιζόμενος ένα σύγχρονο κόμμα, με τη βάση, τα μέλη και να στελέχη να έχουν ρόλο, αλλά χτίζοντας ήδη αυτό το κόμμα, με πίστη και αποφασιστικότητα.

Πηγή: Black Monday.gr 

Διαβάστε ακόμη:

Για μία Νέα Δημοκρατία – Οι προτάσεις του Απ. Τζιτζικώστα

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΤΑ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.