Το παράπονο της μητέρας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 4 ΡΟΔΟΣΣτο ρεσιτάλ πιάνου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015, στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, φέρεται να παραβρέθηκε η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας του Alpha Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η μητέρα της Κωνσταντίνας, Πόπη, κατά τη διάρκεια του ρεσιτάλ που πραγματοποιήθηκε από την Θεοδοσία Ντόκου, εκμυστηρεύτηκε το παράπονό της σε έναν φίλο που βρισκόταν μαζί της. 

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΜΑ 1Συγκεκριμένα, η μητέρα της κ. Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Πόπη, φέρεται να εξέφρασε την απογοήτευσή της ή το παράπονό της, για την απουσία του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, από την εκπομπή που παρουσίασε η κόρη της στον Alpha, διαφημίζοντας το νησί από το οποίο κατάγεται.

Στο συγκεκριμένο ρεσιτάλ φέρεται να απεύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και με αφορμή την τοποθέτησή του, η κ. Πόπη, εξέφρασε με ευγένεια και ειλικρίνεια το παράπονό της. Όπως φέρεται να είπε, δυσαρεστήθηκε που ο δήμαρχος δεν συνεχάρη την κόρη της Κωνσταντίνα, η οποία κατά γενική ομολογία διαφήμιζε επί δύο ημέρες το νησί, τις παραδόσεις και τους ανθρώπους του, δια μέσου της εκπομπής που παρουσιάζει στον Alpha.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που είχε βρεθεί στη Ρόδο στις 13 και 14 Ιουλίου 2015, είχε φιλοξενήσει στις δύο εκπομπές που προβλήθηκαν σχεδόν όλο το νησί (!), ενώ είχε γράψει και στην προσωπική της σελίδα στο facebook «Σας περιμένουμε στις 9:45, στον @alphatv, από την όμορφη Ρόδο.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.