Είστε λάτρης γευστικών εμπειριών, απολαμβάνετε τη μαγευτική θέα και επιλέγετε να σας κάνει συντροφιά εξαίσια μουσική, το κύμα της θάλασσας και το κάστρο των Ιπποτών;

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μπορείτε να τα επιτύχετε επισκεπτόμενοι το πλωτό εστιατόριο του Αιγαίου, που φέρει την ονομασία «Kontiki» και βρίσκεται στην πανέμορφη Ρόδο.

ΚΟΝΤΙΚΙ 8

Ένα πλωτό εστιατόριο, δύο ορόφων, όπου στο ισόγειο, συνοδεία πιάνου, μπορείς να απολαύσεις μοναδικά πιάτα γαστρονομικής πανδαισίας και στον πρώτο όροφο, σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον, μπορείς να πιεις ένα ποτό ή απλά τον καφέ σου! Όλα αυτά, σε ένα μοναδικά ρομαντικό χώρο που προσδίδει σε στιγμές καθημερινότητας μία αρκετά διαφορετική αξία!

ΚΟΝΤΙΚΙ 123

Το «Kontiki Floating Restaurant», έχει βραβευτεί από το Trip Advisor, με πιστοποιητικό διάκρισης και σας ταξιδεύει νοερά πάνω στο κύμα, ενώ απολαμβάνεις τη θέα του μπλε του ουρανού και της θάλασσας, του κάστρου των Ιπποτών της Ρόδου και των ιστορικών κτιρίων που είναι χτισμένα περιμετρικά στη στεριά του νησιού.

Το «Kontiki» βρίσκεται στο λιμάνι του Μανδρακίου στη Ρόδο και παραμένει ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Θαλασσινά πιάτα, ψητά κρεατικά και δροσερές σαλάτες, περιλαμβάνονται στο ιδιαίτερα γευστικό μενού του, ενώ οι τιμές – σε αντίθεση με τα όσα θα περίμενε κάποιος – είναι προσιτές για τους περισσότερους, εάν όχι για όλους τους ανθρώπους. 

Μία επίσκεψη θα είναι αρκετή για να σας πείσει…

ΚΟΝΤΙΚΙ 7

Δείτε που θα βρείτε το «Kontiki», το μενού του και πως μπορείτε να κάνετε κράτηση:

Η ιστοσελίδα του πλωτού παραδείσου στη Ρόδο

Πηγή: Black Monday.gr 

ΚΟΝΤΙΚΙ 6

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.