9η ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ

Χορηγός επικοινωνίας Black Monday.gr

Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Μονολίθου ‘’ΝΕΑ ΖΩΗ’’ διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά τη γιορτή του Γεωργού και Κτηνοτρόφου στο χωριό Μονόλιθος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Μονολίθου στις 20:00.

Η γιορτή θα ξεκινήσει με ομιλία γεωπόνου της Ρόδου και στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τις χορευτικές ομάδες Λάρδου (Ταξιάρχης) και Έμπωνας (Ο Αττάβυρος).

Κεντρικοί καλλιτέχνες της γιορτής θα είναι ο Γιάννης Κονιτόπουλος  και ο Ηλίας Αναστασιάδης που με την ορχήστρα τους θα διασκεδάσουν τον κόσμο μέχρι το πρωί.

Στο γλέντι θα πωλούνται από τον πολιτιστικό σύλλογο ποτά, σουβλάκια και τοπικά φαγητά φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις γυναίκες του χωριού, όπως κατσίκα κοκκινιστή, ντολμαδάκια, μακαρόνια χειροποίητα (πλαστά) και διάφορα άλλα.

Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα στο οποία θα μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα όπως τυριά, ψωμιά, κουλούρια, πλιγούρι, τραχανάς κ.α., φτιαγμένα από τις Μονολιθιάτισσες  που αγαπούν και στηρίζουν τον σύλλογο μας.

Δωρεάν θα προσφέρεται στον κόσμο γιαούρτι με μέλι, σπιτική κρέμα και ρυζόγαλο.

Τέλος θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με πούλμαν το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:00 από το Σαν Φραντζίσκο, με στάση και στο πάρκο στο Ροδίνι και αναχώρηση από εκεί στις 19:15. Η επιστροφή θα είναι στις 12 το βράδυ από το χωριό μας. Τηλ Κρατήσεων θέσεων – πληροφοριών 2241026802.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ

Leave a Reply

Your email address will not be published.