«Σήμερα μας λείπεις ακόμα πιο πολύ», έγραψε αναφερόμενη στην μητέρα τους– Την νίκη του στη μητέρα του αφιέρωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η οικογένεια Μητσοτάκη χαίρεται για την επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη να εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δείχνει, παρόλα όσα ακούστηκαν, πιο ενωμένη από ποτέ.

Αναρτώντας μια φωτογραφία με τη μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή το Μάιο του 2012, η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook.

Αναφερόμενη εμμέσως στην ανάληψη της προεδρίας της ΝΔ από ένα ακόμη μέλος της οικογένειας η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα μας λείπεις ακόμα πιο πολύ… ΝΜ».

Την νίκη του στην μητέρα του αφιέρωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά τις πρώτες, επίσημες δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε να κάνει μια πιο προσωπική δήλωση.

Όταν ρωτήθηκε για τα πρώτα συναισθήματα μετά τη νίκη, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης: «πέρα από αυτά που είπαμε δημόσια, η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε έναν άνθρωπο που δεν είναι σήμερα μαζί μας και αυτή είναι η μητέρα μου».

Leave a Reply

Your email address will not be published.