ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΝΑΤο Santa Marina την Κυριακή 07.08 έχει την τιμή & τη χαρά να φιλοξενεί τον βραβευμένο DJ Τάσο Γιασιράνη, στην επίσημη πρώτη παρουσίαση της συλλογής του «Journey to the light» και σε ένα από τα limited sets του. Μαζί του οι George Manolas & Emanuel Phaz.

Ο βραβευμένος DJ, CD compiler & ραδιοφωνικός παραγωγός του Radio 1, Τάσος Γιασιράνης, παρουσιάζει στο Santa Marina, την Κυριακή 07. 08, την έκτη επίσημη συλλογή του νησιού με τίτλο «Journey to the light«.

Αυτή τη φορά, ο Τάσος Γιασιράνης, εμπνέεται από την υποψηφιότητα της Ρόδου για τον τίτλο της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021» και παρουσιάζει 12 chill out, dreamline, mellow & deep electro tracks. Ανάμεσα στα κομμάτια βρίσκεται και το ειδικά γραμμένο για την υποψηφιότητα της Ρόδου «Journey to the light«.

Το CD κυκλοφορεί πανευρωπαϊκά στις 8 Αυγούστου σε πολυτελή συσκευασία και με 12 ακυκλοφόρητες φωτογραφίες – card postales από τους Στέλιο Καλησπέρη, Φίλιππο Φιλίππου & Χάρη Ζαμπετούλα. Στην Ελλάδα, θα μπορούμε να το βρίσκουμε στα καταστήματα Public.

…BEYOND the ordinary
… Rare
… The upscale brand
… Exquisite taste of music
… His limited set is an exciting blend of dreamline, mellow and deep
electro tunes

A FIRST CLASS hearing experience!

Hosted by Nikos Stavrianakis & Dimitris Kotiadis

Event Planning & Promo: The ArtRoom

Leave a Reply

Your email address will not be published.