Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΦΟΙΒΟ Κρεμαστής – Στόχος το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Με τη φανέλα του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής θα αγωνίζονται οι Νίκος Κολιοκώστας, Γιώργος Κοντόγιαννος και Παναγιώτης Πομπού, που υπέγραψαν πριν από λίγα λεπτά συμφωνία για να αγωνίζονται για ένα χρόνο δίπλα στην ομάδα.

Ο Νίκος Κολιοκώστας, 28 ετών, έχει αγωνιστεί επαγγελματικά σε Αθήνα και Κύπρου και κατάγεται από τον Αρχάγγελο της Ρόδου. Έκλεισε συμφωνία για ένα χρόνο με τον ΦΟΙΒΟ και μιλώντας στο Black Monday.gr, ευχαρίστησε την ομάδα για την τιμή που του έκανε, αναγνώρισε την ιστορία της και τη δυναμική της, και εξέφρασε την ελπίδα του για νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πλευρό του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής και ο Γιώργος Κοντόγιαννος, 31 ετών, που θα αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και κατάγεται από τον Αρχάγγελο.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στο ΦΟΙΒΟ. Είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει», ανέφερε μιλώντας στο Black Monday.gr, αφού έκλεισε συμφωνία για ένα έτος.

Στα κιτρινομπλέ ντυμένος και ο Παναγιώτης Πομπού, 28 ετών, επίσης από τον Αρχάγγελο, που θα αγωνίζεται ως αμυντικός για ένα χρόνο. Ο ίδιος, μιλώντας στο Black Monday.gr, δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία του με τον ΦΟΙΒΟ Κρεμαστής.

Η επίσημη ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη ενός τριπλού μεταγραφικού «χτυπήματος».

Η επίτευξη συμφωνίας με τους κ.κ. Παναγιώτη Πομπού, Νίκο Κολιοκώστα και Γιώργο Κοντόγιαννο, θα ενισχύσει την ομάδα μας, στο αγωνιστικό μέρος της, καθώς και το σκεπτικό μας, που αφορά στην αναδόμηση και ενίσχυσή της σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, υποδέχεται στην οικογένειά του, τους νέους παίκτες του, ενώ ελπίζει σε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Εκ του Δ.Σ. του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής

Ο Πρόεδρος

Άκης Δελαπόρτας

Leave a Reply

Your email address will not be published.