«Πράγματι εργάστηκα για ένα εξάμηνο με τον πατέρα σου, για να αποκτήσω την απαιτούμενη εμπειρία» απάντησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Ένωσης κεντρώων Βασίλη Λεβέντη με τον πρωθυπουργό να σπεύδει να καλωσορίσει τον κ. Λεβέντη στο Κοινοβούλιο.

Μετά τη θερμή χειραψία που αντάλλαξαν, οι δυο τους είχαν τον εξής διάλογο: «Δεν γνώριζα ότι ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου, πολύ συγκινήθηκα όταν το διάβασα» είπε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Λεβέντης στο Πρώτο Θέμα. «Πράγματι εργάστηκα για ένα εξάμηνο με τον πατέρα σου, για να αποκτήσω την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά όταν αργότερα μου έγινε πρόταση να τον ακολουθήσω στην Αρτα, αρνήθηκα» απάντησε ο κ. Λεβέντης σύμφωνα με το vima.gr.

Μετά από αυτή την σύντομη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ο κ. Λεβέντης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις… γκρίνιες στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του μπορεί να έχουν υπογράψει δήλωση ότι θα είναι βουλευτές μόνον για έξι μήνες, ωστόσο τώρα που μπήκαν στη Βουλή και είδαν ακριβώς τι συμβαίνει, ζήτησαν να μην ισχύει αυτό το έγγραφο και να πάρουν… παράταση κοινοβουλευτικού βίου. Ο κ. Λεβέντης υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα με τους νομικούς του και ίσως να τους δώσει θητεία τουλάχιστον για ένα χρόνο αντί για έξι μήνες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.