ΤΩΡΑ – Μεϊμαράκης: Άνοιγμα καταλόγων στη ΝΔ!

Μέσα σε θυελλώδη χειροκροτήματα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξουσιοδότησαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να παραμείνει πρόεδρος της ΝΔ μέχρι την άνοιξη του 216. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της εφορευτικής για τη διεξαγωγή εκλογών θα γίνει εν καιρώ.

«H ΝΔ στέκεται μακριά από τα άκρα, υπηρετεί τα αληθινά συμφέροντα του έθνους. Είμαστε η παράταξη που υπηρετεί την ομοψυχία, τη συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών. Η παράταξη που δεν διστάζει να αναλάβει το κόστος» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Μιλώντας μπροστά στον Αντώνη Σαμαρά, τον Κώστα Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι το μέλλλον του τόπου μας είναι στο ευρώ και την Ευρωζώνη.

«Εμείς είμαστε οι γνήσια κοινωνικά ευαίσθητοι» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «H ΝΔ ακολουθεί τον δρόμο του κοινωνικού μεταρρυθμιστικού έργου, της λογικής, της μετριοπάθειας, της συνδιαμόρφωσης του νέου προγράμματος που πρέπει να έχουμε».

«Θέλουμε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν να έρθουν στη ΝΔ, τους καλούμε για το καλό της χώρας» συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπογραμμίζοντας: «Εκφράζουμε τους ανέργους, τις πολύτεκνες οικογένειες, τους νέους κλαι τις νέες που είδαν τα όνειρά τους να γίνονται κουρέλια, τους κοινωνικά ασθενέστερους».

«Έπρεπε να συμφωνήσουμε για το καλό της χώρας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στην συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ σημειώνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε πιο κάτω το κομματικό συμφέρον προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας. «Αυτή η συγκυβέρνηση κράτησε δυόμισι χρόνια ενώ όλοι μας έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει πάω από ένα πεντάμηνο» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.