Λίγο πριν τις 10 έφτασε στο Δημαρχείο της Κω ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ΕΕ κ. FransTimmermans και ο Επίτροπος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού.

Θα ακολουθήσει κλειστή σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Ε.Ε. , παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Αθανασίου Δημόπουλου, του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννη Μουζάλα, του Αν. Υπουργού Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού – Τομέας Ναυτιλίας κ. Χρήστου Ζώη, του  Δημάρχου Κω και του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και αργότερα με εκπροσώπους Mη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται σε θέματα Μετανάστευσης και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κατάστασης με τους πρόσφυγες.

Η επίσκεψη τους θα ολοκληρωθεί με Συνέντευξη Τύπου του Αντιπροέδρου της ΕΕ κ. Frans Timmermans και του Επιτρόπου κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω και θα την συντονίσει ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο οποίος θα συνοδεύει τους δυο Επιτρόπους καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης.

http://www.kostoday.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.