Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να μιλήσει κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής των Ελλήνων, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία διαγραφής του Ελληνικού χρέους, ευχαριστώντας όλους όσοι κινητοποιούνται υπέρ της Ελλάδας, κατά του μνημονίου κτλ.

«Απόψε είναι μία μαύρη μέρα για τη Δημοκρατία για την Ελλάδα και στην Ευρώπη. Γιατί με ένα ωμό εκβιασμό από την ΕΕ καλείται η Βουλή μέσα σε 2,5 ώρες να ψηφίζει», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι, η Βουλή καλείται να επικυρώσει περαιτέρω περικοπές. Η ίδια υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δέχθηκε ωμό εκβιασμό και κατέληξε λέγοντας πως, όλο αυτό συνιστά πραξικόπημα, κατάλυση της Δημοκρατίας, έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και κοινωνική γενοκτονία. (…) Ο πρωθυπουργός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του.

«Κυρίες και κύριοι και απευθύνομαι στους συντρόφους και τις συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ, Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ο λαός μίλησε. Είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ. Δεν έχουμε το δικαίωμα το ΟΧΙ του λαού να το κάνουμε ΝΑΙ. Το ΟΧΙ του λαού δεν ήταν όχι υπό προϋποθέσεις«, ξεκαθάρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.