ΚΚΕ

Τ.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Με κεντρικό σύνθημα «τους δοκίμασες… τώρα με το ΚΚΕ, υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής» συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ αποτελεί τη μοναδική δύναμη που μπορεί να είναι στήριγμα στην πάλη του λαού ενάντια στη φτώχεια, στην ανεργία, στην υποβαθμισμένη ζωή μέσα κι έξω από την Ευρωζώνη, με ευρώ ή εθνικό νόμισμα.

Το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη ρήξης με την καπιταλιστική εκμετάλλευση κι εξουσία. Είναι η δύναμη που μπορεί να οδηγήσει στον πραγματικά διαφορετικό, όχι μόνο εναλλακτικό, αλλά ανώτερο τύπο οργάνωσης της οικονομίας και όλης της κοινωνίας. Με κοινωνική ιδιοκτησία, κεντρικό σχεδιασμό, εργατικό έλεγχο. Αυτές είναι και οι προϋποθέσεις για πραγματική λύτρωση από τη μέγγενη των αγορών, του κεφαλαίου, για μονομερή και ολοσχερή διαγραφή του χρέους, για αποδέσμευση από τις αλυσίδες της ΕΕ.», τόνισε στην πρόσφατη περιοδεία του στα χωριά της δυτικής πλευράς της Ρόδου ο Τάκης Πότσος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα.

Αύριο Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 2015, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Δωδεκάνησα.

Ρόδος 2-9-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.