Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Βρισκόμαστε εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων καθότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με κατεπείγουσα διαδικασία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κατέθεσε και ψήφισε εχθές Κυριακή, η ολομέλεια της Βουλής, το Νομοσχέδιο για το φορολογικό και το ασφαλιστικό.

Κατάφερε η Κυβέρνηση και βρήκε ανέλπιστους συμμάχους και κράτησε στο σκοτάδι της ενημέρωσης τους Έλληνες πολίτες.

Μετά το χθεσινό Eurogroup και την οριστικοποίηση του πακέτου μέτρων στις 24 Μαΐου, οι πολίτες θα οδηγηθούν στα ταμεία των εφοριών και των ασφαλιστικών ταμείων. Θα είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες με κυβέρνηση « ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ » θα πληρώσει το τίμημα της επιλογής του και φυσικά καταλαβαίνουμε πλήρως την οργή και απογοήτευση του κόσμου για αυτήν την κυβέρνηση.

Πέφτει λοιπόν το βάρος πάνω μας για να μετατρέψουμε αυτήν την οργή, αυτήν την απογοήτευση σε κινητήριο δύναμη για την ανάκαμψη της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, σε ρόλο οδηγού των εξελίξεων και ενσαρκωτή των ελπίδων του Λαού.

Το προσεχές Σαββάτο και Κυριακή 14/05 και 15/05 μας δίνεται η μεγάλη ευκαιρία για να διαμορφώσουμε και να παρουσιάσουμε στον Ελληνικό Λαό μια καινούργια, ρεαλιστική, προοδευτική πρόταση για την διακυβέρνηση του τόπου.

Μια πρόταση που με αναλογικό τρόπο θα κατανείμει από εδώ και πέρα, τα βάρη, λαμβάνοντας υπόψη του πόσο και ποιες γενιές , κοινωνικές ομάδες και παραγωγικές τάξεις, έχουν πληγεί εως σήμερα, από την εφαρμογή του μνημονίου, και θα συμβάλλει στην αναδόμηση της ΜΕΣΑΙΑΣ  ΤΑΞΗΣ στην πατρίδα μας.

Οι ενότητες που θα συζητηθούν και για τις οποίες θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις είναι: 1)ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 2)ΚΡΑΤΟΣ- ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, 3)ΠΑΙΔΕΙΑ, 4)ΕΥΡΩΠΗ, 5)ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, 6)ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, 7)ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

Στην  πρόσκληση μας για συμμετοχή στην Συνδιάσκεψη εκτός των θεσμικών δεν αποκλείεται κανένας.

Για αυτό οποιοσδήποτε φίλος επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτήν την διαδικασία καταθέτοντας και την δική του άποψη είναι ευπρόσδεκτος.

                                                                              Για τη νομαρχιακή επιτροπή

Τιμόθεος Παρασκευάς

Leave a Reply

Your email address will not be published.