ΚΚΕ Τ.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

«Τάχετε δεί όλα αυτό το χρονικό διάστημα. Ακόμα και το μνημόνιο 3 των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Ν.Δ.-ΠΟΤΑΜΙΟΥ, που ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα. Οι λογαριασμοί τρέχουν και οι τσέπες μας είναι άδειες. Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές θα έρθουν πιο φουσκωμένοι οι λογαριασμοί, την ίδια στιγμή που 184 εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο αύξησαν τα κέρδη τους κατά 290%. Αυτή την οικονομία υπηρετούν και διαχειρίζονται, όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Το ΚΚΕ έχει μια καθαρή πολιτική πρόταση εξουσίας, που βάζει μπροστά το άλογο και πίσω το κάρο. Το άλογο είναι η οικονομία που λέγεται καπιταλισμός, που ή το διαχειρίζεσαι όπως έκαναν σαν υπουργοί οι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι νεόκοποι της Λαϊκής Ενότητας, ή τον ανατρέπεις…..

Η ψήφος στο ΚΚΕ θα δημιουργήσει τις συνθήκες ανατροπής. Δώστε δύναμη στο  ΚΚΕ, γιατί εκφράζει το γνήσιο, το ανυποχώρητο ΟΧΙ στα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα, προτείνοντας έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης για το λαό, χωρίς κρίσεις, ανεργία, φτώχεια…» , τόνισε κατά την περιοδεία στη Θεολόγο και Δαματριά ο Τάκης Πότσος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα.

Ρόδος 5-9-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.