Με την κλεψύδρα να έχει γυρίσει και ο χρόνος να μετρά πλέον αντίστροφα για την προσφυγή στις κάλπες, στα κομματικά επιτελεία οι διεργασίες είναι έντονες και επιταχυνόμενες, ώστε η κάλπη να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΛΠΕΣ

Το όνομα του Βασίλη Ψυλλάκη, εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Ρόδου με την πλειοψηφούσα παράταξη και με αρμοδιότητα την εύρυθμη λειτουργία των παραλιών και την επίβλεψη ναυαγοσωστών, φαίνεται να πέφτει στο τραπέζι για τη θέση του υποψηφίου βουλευτή Δωδεκανήσου με το ΠΟΤΑΜΙ (!).

ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΟ Βασίλης Ψυλλάκης, πρώην πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Ρόδου και δημοτικός σύμβουλος με δικαίωμα υπογραφής σε θέματα λειτουργικότητας και εμφάνισης παραλιών, κατά τις πληροφορίες του Black Monday.gr, μετέβη πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα αυθημερόν και συναντήθηκε με τον αρμόδιο γραμματέα του κόμματος, ο οποίος και επιθυμεί να τον θέσει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου.

Στόχος η αναβάθμιση της απήχησης του ψηφοδελτίου, η ανανέωσή του, αλλά και η στήριξη ανθρώπων που έχουν ουσιαστικά ερείσματα στην κοινωνία.

Στις τελευταίες και πρόσφατες εθνικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου με το «ΠΟΤΑΜΙ» συμμετείχαν οι Γεωργία (Τζίνα) Δαβιλά, ο Γιώργος Κατσοτούρχης, ο Ιωάννης Λιαγούρης, ο Στάθης Μανουσάκης, η Καθολική Τσακίρη και η Αναστασία Φωκά. Στις επερχόμενες εκλογές συζητείται να συμπεριληφθεί και ο Βασίλης Ψυλλάκης, ακόμη και στην 1η κατά σειρά θέση, πιθανώς εκλόγιμη, ώστε να στηριχθούν άνθρωποι με καταγεγραμμένη προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 Η σκέψη που έχει οδηγήσει στη διενέργεια ορισμένων σημαντικών ήδη επαφών, φαίνεται να έχει προκαλέσει τον προβληματισμό του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, ο οποίος εκτιμάται ότι ανησυχεί για τη συνοχή της παράταξης, τις σχέσεις με άλλο τοπικό κομματικό χώρο κ.α.

Ποιος είναι ο Βασίλης Ψυλλάκης;
Ο Βασίλειος Ψυλλάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κοσκινού της Ρόδου.
Η οικογένειά του διατηρεί παραδοσιακό κρεοπωλείο από το 1948 και ο ίδιος είναι πρώην πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών. Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος της Εταιρίας του Δήμου Ρόδου «ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Ε.».
Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.