Απειλές για την ζωή τους ανέφεραν πριν μερικές ημέρες πως δέχονται, μέλη της Επιτροπής Σοφών, μετά την παράδοση της έκθεσης και των προτάσεών τους για το ασφαλιστικό, στον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο.

Σήμερα το μεσημέρι, η ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε συναγερμό αφού μαζί με την αλληλογραφία που κατέληξε στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ήταν και ένας φάκελος με παραλήπτη την Πρόεδρο της Επιτροπή Σοφών Άννας Λιγωμένου που περιείχε ένα απειλητικό σημείωμα και μία σφαίρα των 45 mm!

Ο φάκελος προφανώς κατέληξε δίχως ενδελεχή έλεγχο στο γραφείο της Προέδρου και όταν τον άνοιξε η γραμματέας της, είδε το απειλητικό περιεχόμενο με ένα απειλητικό σημείωμα που σύμφωνα με πληροφορίες αποκαλούσε την κυρία Λιγωμένου  «σφαγέα των συνταξιούχων και του ασφαλιστικού» και την προειδοποιούσε με «φόβο» «που θα τον καταλάβει και εκείνη τη σημαίνει…».

Η επιστολή έφερε ένα κόκκινο αστέρι και τη λέξη «Φράξια». Η επιστολή και η σφαίρα μεταφέρθηκαν στα  Εγκληματολογικά Εργαστήρια της  ΕΛ.ΑΣ. για ενδελεχή εξέταση, ενώ έρευνα διενεργεί  η Κρατική Ασφάλεια.

http://news247.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.