ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ: Μάγεψαν χορεύτριες και χορευτές στ’ Αφάντου!

Το Black Monday.gr, στο φεστιβάλ βερίκοκου στ’ Αφάντου!

Στο φεστιβάλ βερίκοκου που διοργανώνεται σήμερα και αύριο στ’ Αφάντου, βρέθηκε η ηλεκτρονική εφημερίδα της Δωδεκανήσου Black Monday.gr.

Χορευτές και χορεύτριες από τ’ Αφάντου, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, αφού ο πρόεδρος Γιώργος Νικολής, αναφέρθηκε στο φεστιβάλ του βερίκοκου και προχώρησε και στη βράβευση του κ. Μπογιάνου, για την προσφορά του.

Στους παραβρισκόμενους, δόθηκαν ως δώρο, κουτάκια με γλυκό βερίκοκου (μαρμελάδα), ενώ παρόντες ήταν – μεταξύ άλλων – ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Χρύσης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Παναγιώτης Εγγλέζος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής.

Στα βίντεο που επισυνάπτονται μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσιάστηκαν, καθώς και εικόνες από την εκδήλωση, μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Η γιορτή θα συνεχιστεί και αύριο Κυριακή, μετά τις 7 το απόγευμα, στον ιερό χώρο της Παναγίας Καθολικής στ’ Αφάντου.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.